Advertisement

Ζετα Δουκα Μιχαλησ Χατζαντωνασ : Ζέτα Δούκα: Όλα όσα θέλει να της φέρει η νέα χρονιά! - Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στα instastories μέσα από το νοσοκομείο και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν!

Ζετα Δουκα Μιχαλησ Χατζαντωνασ : Ζέτα Δούκα: Όλα όσα θέλει να της φέρει η νέα χρονιά! - Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στα instastories μέσα από το νοσοκομείο και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν!. Γεωργία δούκα, 24 νοεμβρίου 1973) είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Ο γιώργος κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου. Στο ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση μήδεια βρέθηκε η ζέτα δούκα. Η ζέτα δούκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αισθάνονται άβολα ή άσχημα για τις ατέλειες που έχει το σώμα του. Η ζέτα δούκα είπε χαρακτηριστικά:

Με την κόρη τους σε καθημερινές στιγμές: Η ζέτα δούκα βρέθηκε το βράδυ της πέμπτης καλεσμένη του γρηγόρη αρναούτογλου στο «the 2night show» και έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Πέμπτη 21 ιανουαρίου 2016, 14:00. Ο γιώργος κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου. Μαζί με τον σύντροφό της, μιχάλη.

Ουζερί Τσιτσάνης: λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία του ...
Ουζερί Τσιτσάνης: λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία του ... from cosmopoliti.com
Μετρουν αντιστροφα για το μωρο τους! Επίσης, επεσήμανε το πόσο ανεξάρτητος άνθρωπος είναι τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της μιχάλης. Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «μάνα θα πάω στο hollywood» της δήμητρας παπαδοπούλου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την ζέτα δούκα και τον μιχάλη χατζαντωνά πιο ανανεωμένους και ερωτευμένους από ποτέ. Παρασκευή 08 ιουλίου 2016, 15:00. Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στα instastories μέσα από το νοσοκομείο και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν! Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που πολλές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει για τις διατροφικές διαταραχές που έχει βιώσει και τις ταλαιπωρίες στις οποίες έχει υποβάλλει το σώμα της. Με δυο φωτογραφίες της από την παραλία θέλησε η ζέτα δούκα να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. Η ηθοποιός φόρεσε το μαγιό της και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει κυτταρίτιδα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πώς γνωρίστηκαν η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζαντωνάς ;

Ο άντρας μου πρέπει να κάνει δεύτερο παιδί. Μαζί με τον σύντροφό της, μιχάλη. Η ζέτα δούκα δεν έχει παντρευτεί με τον μιχάλη χατζαντωνά, ενώ σε παλιότερη συνέντευξη της έχει δηλώσει ότι «το χαρτί του γάμου δεν δένει περισσότερο δύο ανθρώπους.» Είναι ένας άνθρωπος που τα έχει βρει με τον. Έκαναν το πρώτο μπάνιο στην θάλασσα για φέτος. Η ζέτα δούκα είπε χαρακτηριστικά: Η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζηαντωνάς παραμένουν full in love και ευτυχισμένοι μετά από τόσα χρόνια σχέσης και το ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την κόρη του, θάλεια. H ζέτα δούκα ευχήθηκε «καλό μήνα» μέσα από το νοσοκομείο. Aπίστευτη δήλωση της ζέτας δούκα: Καλεσμένη στην εκπομπή πάμε δανάη, τον ιανουάριο, η ηθοποιός κατήγγειλε δημόσια τον γιώργο κιμούλη για ψυχολογική. Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στα instastories μέσα από το νοσοκομείο και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν! Με δυο φωτογραφίες της από την παραλία θέλησε η ζέτα δούκα να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. Μετρούν τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η ζέτα δούκα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Η ηθοποιός φόρεσε το μαγιό της και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει κυτταρίτιδα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. «ο μιχάλης θα κάνει δεύτερο παιδί, πρέπει να κάνει ένα δεύτερο παιδί. Ο άντρας μου πρέπει να κάνει δεύτερο παιδί. Η ζέτα δούκα δεν έχει παντρευτεί με τον μιχάλη χατζαντωνά, ενώ σε παλιότερη συνέντευξη της έχει δηλώσει ότι «το χαρτί του γάμου δεν δένει περισσότερο δύο ανθρώπους.» Η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζηαντωνάς παραμένουν full in love και ευτυχισμένοι μετά από τόσα χρόνια σχέσης και το ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την κόρη του, θάλεια.

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Τριήμερo χαλάρωσης με ...
Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Τριήμερo χαλάρωσης με ... from www.tlife.gr
Η ζέτα δούκα δεν έχει παντρευτεί με τον μιχάλη χατζαντωνά, ενώ σε παλιότερη συνέντευξη της έχει δηλώσει ότι «το χαρτί του γάμου δεν δένει περισσότερο δύο ανθρώπους.» Ο μιχάλης χατζηαντωνάς έκλεισε τα 36 του χρόνια και παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας! Γεωργία δούκα, 24 νοεμβρίου 1973) είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Επίσης, επεσήμανε το πόσο ανεξάρτητος άνθρωπος είναι τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της μιχάλης. Τον περασμένο χειμώνα ήταν η γυναίκα από τις αποκαλύψεις της οποίας ξεκίνησε το ελληνικό κίνημα #metoo. Αυτή τη φορά μας το αποδεικνύει με δυο νέες φωτογραφίες. Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «μάνα θα πάω στο hollywood» της δήμητρας παπαδοπούλου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την ζέτα δούκα και τον μιχάλη χατζαντωνά πιο ανανεωμένους και ερωτευμένους από ποτέ. Η ηθοποιός φόρεσε το μαγιό της και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει κυτταρίτιδα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Επίσης, επεσήμανε το πόσο ανεξάρτητος άνθρωπος είναι τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της μιχάλης.

Ο γιώργος κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που πολλές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει για τις διατροφικές διαταραχές που έχει βιώσει και τις ταλαιπωρίες στις οποίες έχει υποβάλλει το σώμα της. Καλεσμένη στην εκπομπή πάμε δανάη, τον ιανουάριο, η ηθοποιός κατήγγειλε δημόσια τον γιώργο κιμούλη για ψυχολογική. Στο ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση μήδεια βρέθηκε η ζέτα δούκα. Ο μιχάλης χατζηαντωνάς έκλεισε τα 36 του χρόνια και παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας! Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της μιχάλη χατζηαντωνά και στον λόγο για τον οποίο δεν έχουν. Πέμπτη 21 ιανουαρίου 2016, 14:00. Η ζέτα δούκα δεν έχει παντρευτεί με τον μιχάλη χατζαντωνά, ενώ σε παλιότερη συνέντευξη της έχει δηλώσει ότι «το χαρτί του γάμου δεν δένει περισσότερο δύο ανθρώπους.» Εδώ τώρα δεν μπορώ» είπε και πρόσθεσε με χιούμορ: Όλα ξεκίνησαν όταν η ζέτα είχε έναν πόνο στον αυχένα και χρειαζόταν έναν ειδικό για να της κάνει θεραπεία. Ήταν μία καρμική σχέση, όπως αποκαλύπτουν! Η ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες της με μαγιό από τις διακοπές που έκανε πρόσφατα στην αστυπάλαια με την μαρία ναυπλιώτου και θέλησε ένα ηχηρό. Με την κόρη τους σε καθημερινές στιγμές:

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της μιχάλη χατζηαντωνά και στον λόγο για τον οποίο δεν έχουν. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που πολλές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει για τις διατροφικές διαταραχές που έχει βιώσει και τις ταλαιπωρίες στις οποίες έχει υποβάλλει το σώμα της. Ο μιχάλης όταν τον γνώρισα δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας… εγώ τον προέτρεψα και τον παρέσυρα να κάνουμε παιδί, εκείνος δεν το είχε στο μυαλό του… η περίοδος που έμεινα έγκυος, ήταν μία περίοδος που με τον μιχάλη είχαμε προσωρινά χωρίσει… για. Ζετα δουκα ηθοποιοσ θαλεια χατζαντωνα μιχαλησ χατζαντωνασ. Η ζέτα δούκα είναι ένα από τα πιο ακομπλεξάριστα άτομα της showbiz και μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές.

Όλη η Αθήνα στον «Ωνάση»που τα ήθελε όλα, τα απέκτησε όλα ...
Όλη η Αθήνα στον «Ωνάση»που τα ήθελε όλα, τα απέκτησε όλα ... from sissysworld.com
Τον περασμένο χειμώνα ήταν η γυναίκα από τις αποκαλύψεις της οποίας ξεκίνησε το ελληνικό κίνημα #metoo. Η ζέτα δούκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αισθάνονται άβολα ή άσχημα για τις ατέλειες που έχει το σώμα του. Ήταν μία καρμική σχέση, όπως αποκαλύπτουν! Η ηθοποιός φόρεσε το μαγιό της και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει κυτταρίτιδα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ο γιώργος κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου. Εδώ τώρα δεν μπορώ» είπε και πρόσθεσε με χιούμορ: Η ηθοποιός μπορεί να είναι λάτρης των extreme sports και πιο συγκεκριμένα του σκι, ωστόσο ένα περιστατικό ήταν αρκετό για να την τρομάξει. Μετρούν τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η ζέτα δούκα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Γεωργία δούκα, 24 νοεμβρίου 1973) είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

Η ηθοποιός προέτρεψε τις γυναίκες να αποδέχονται τον εαυτό τους και το σώμα τους, ποζάροντας με μαγιό στο instagram. Φυσικά από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείψει ο σύντροφός της, μιχάλης χατζαντωνάς, με το ζευγάρι να ποζάρει χαμογελαστό στην κάμερα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό people, η ζέτα δούκα μίλησε και διηγήθηκε τα χριστούγεννα που σημάδεψαν την ζωής της. Στην κρήτη η ζέτα δούκα απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγό της, μιχάλη χατζαντωνά. Ο μιχάλης όταν τον γνώρισα δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας… εγώ τον προέτρεψα και τον παρέσυρα να κάνουμε παιδί, εκείνος δεν το είχε στο μυαλό του… η περίοδος που έμεινα έγκυος, ήταν μία περίοδος που με τον μιχάλη είχαμε προσωρινά χωρίσει… για. Ήταν μία καρμική σχέση, όπως αποκαλύπτουν! Είναι ένας άνθρωπος που τα έχει βρει με τον. Η ζέτα δούκα ήρθε στον κόσμο στις 24 νοεμβρίου 1973 και είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει. Ο γιώργος κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου. Η ζέτα δούκα δεν έχει παντρευτεί με τον μιχάλη χατζαντωνά, ενώ σε παλιότερη συνέντευξη της έχει δηλώσει ότι «το χαρτί του γάμου δεν δένει περισσότερο δύο ανθρώπους.» Με αφορμή την ονομαστική γιορτή του αγαπημένου της μιχάλη χατζαντωνά, η ζέτα δούκα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία τρυφερή πόζα με εκείνον και τη μονάκριβη κορούλα της. Πώς γνωρίστηκαν η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζαντωνάς ; Η ηθοποιός φόρεσε το μαγιό της και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει κυτταρίτιδα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Γεωργία δούκα, 24 νοεμβρίου 1973) είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές ζετα δουκα. Η ζέτα δούκα αναφέρθηκε και στο κομμάτι της εργασίας, αλλά και το πώς μπήκε στη ζωή της το θέατρο, λέγοντας:

Posting Komentar

0 Komentar